Hej på er!

Just nu bloggar jag från mobilen ifall det var intressant men så fort min dator får ny hårddisk (IGEN) på typ onsdag nästa vecka så kommer jag blogga igen.

Jag har gått och blivit sjuk också nu på lovet såklart, FML. Men det hindrar mig inte att tävla imorgon. Jättetaggad!

Jag har börjat trava Frozzy också, börjar galoppera den 6/3 tror jag, sedan galopperar jag 2 veckor ytterligare tills ca 20/3 och går över bommar till att börja med. Hard work nu! ;)

Förlååt!

Jag vet, jag har uppdaterat uselt. Jag har bara inte orkat och så gick min dator sönder igår, IGEN!! Hatar allt som heter datorer just nu. Så får typ sitta vid en minidator eller stationära som inte alltid är ledig... 
 
Tar nog mer eller mindre bloggpaus igen tills min dator är fixad, då blir det ny header och så. Men tyvärr har jag inte bilderna till headern i denna datorn så kan inte fixa. Förlåt för denna bloggpausen, kanske bloggar lite från mobilen eller fort jag får tillgång till en dator. 
 
Film från tisdags:
 

Dagens ridpass 12/2

Hon var jättefin med goghtygeln idag, har lärt sig acceptera den för varje gång och frustar och har sig, bra tecken är det iallafall :) 
 
Sedan plockade jag av den och hoppade lite småhinder. Gick väl sådär, hon ville fuska i svängarna och köra in bakdelen i högervarvet. Hon är så tråkig på lägre höjder, hoppar typ inget alls.. haha. 
 
Men låter markarbetsfilmen tala. Filmade när jag hoppade också men den får jag ladda upp imorgon, hinner bara klippa den nu.  
 
Btw, red kasst idag och påpeka ingenting som anonym. Bra tack. Tryck på kugghjulet och ändra till högsta kvalitè :)
 

Wiiie!

Wie, anmäld till årets första tävling den 24:e februari i Filipstad. Hoppar LC+5 och LB!
Lääängtar tills det, känns år sedan jag tävlade fast det var i november, haha. 
 
Förresten, filmade ridpasset idag på Magic och håller på att klippa ihop den, så filmen kommer nog imorgon eller något tror jag. 
 

Magic de senaste dagarna

Caroline blev tyvärr magsjuk så det blev ingen träning igår :/ Men då hoppade jag istället i en hage som går att rida i och den är väldigt jämn och så. (paddocken är en isbana under snön just nu). Gick sämst när jag skulle rida fram, tänkte rida fram med goghtygeln men ingenting funkade så bara plockade av den och hoppade utan martingal. 
 
Först började jag hoppa några småhinder, bara att rulla på. Sedan höjde mamma lite på ett räcke så tillslut hoppade vi typ 105 cm, inte säker men höjden spelar ingen roll. Men jag sabbade till det lite, annars skötte Magic sig jättebra och hoppade superfint. Ganska nöjd, med tanke på att jag hoppade utan martingal.
 
Idag fick hon vila sig då hon gått hela veckan.
 
Imorgon ska jag prova att rida med babypelhamet då hon var stark som en oxe typ och bara stack mot hindren igår. Ska rida över bommar och kanske gymnastiksbanor på låg höjd, det sliter ingenting alls och är bra lydnadsträning. Får se hur det går. Kanske tar med kameran och filmar lite, skulle det vara kul? :D Hoppas jag bara är själv där, annars kan jag inte filma haha. 
Longering med goghtygeln i fredags. 
 

Sorry..

Nu är det typ värsta veckan med 3 prov, så jag gör inget annat än pluggar typ, därav min uppdatering. Skolan och stallet går före och bloggen kommer sist tyvärr :/

Neeew in

När jag hade bloggpaus åkte vi till Färjestads Rid & Trav och köpte 3 grejer! Tror det var förra fredagen eller förförra. (Mycket fina iphonebilder btw..)
Lamicell Pro benskydd till Frozzy! De är riktigt snygga och verkar bra. Tror inte Magics Veredusskydd passar honom tyvärr, men dessa är fina också!
Hur fint svart schabrak som helst från HV Polo! Det är jätteblankt och fint i verkligheten.
 
Världens snyggaste höpåse från Schockemöhle. Ska dock inte använda det som höpåse, blir nog en förvaringspåse till tävlingar. 
 
Sedan åkte vi till Mauds Sadelmakeri i Grums på lördagen och dom hade 45% rea i hela butiken, köpte detta:
2 par tunna stövelstrumpor från Catago
2 par strumpor från HV Polo
 
Så nu har jag massa strumpor igen, Kingsland strumporna går ju sönder hur fort som helst och de är typ de enda jag använder..
 

Only the dead fish follow the stream

Hejhej! Är väldigt trött nu så ska nog sova så småningom.. Har haft en lugn lördag och det är skönt att bara ta det lugnt på helgen, är så mycket stress och allting på vardagarna med plugg, stallet och allt. Därför är det bara skönt att släppa allt på helgen. Men imorgon måste jag plugga massa, vi har ett stort engelska prov och kemiprov och lite annat smått och gott till veckan. (eh inte så gott) 
 
Imorgon, träning. Inte så mycket annat händer, blir nog mest stallet, myysigt. Taggar inför tävlingssäsongen, längtar så mycket med alla tävlingar. Blir kul när jag ska börja tävla Frozzy och Vimsa också! När tävlingssäsongen drar igång för min del kommer jag nog bli mycket mer motiverad till att blogga. Men vi hörs helt enkelt imorgon. Kram!
 
Min fina älskade ponnybus. 
 
 
 
 

Tråkigt inlägg och totalt onödigt

Snart ska jag till stallet igen, bara för att jag gillar att vara där. Men hästarna går inte in förens halv 5 så får väl hitta på någonting i stallet. Kanske jag tar med systemkameran och fotar! Redan söndag imorgon, helgen går verkligen för fort och är för kort. Men imorgon är det ju träning och Ponnyakuten (vilket är roligt att skratta åt) så söndagar är väl rätt bra ändå. 

Design.

Jag designade en blogg igår, dock fixade jag inte så mycket på själva designen :)
 
http://jumpinginsweden.blogg.se/

Stallet idag

Runt halv 2 kom jag hem från stallet!
 
Provade Frozzys hackamore på henne idag. Hon funkade helt okej på det, men ingenting jag kommer rida på så mycket. Men kanske när jag ska jogga henne och så bara, det är bra att variera med hackamore också :)
 
Red i Rävlingeskogen, det är världens finaste galoppsträcka där nu, så vi tog några galopprundor där. Hon tyckte det var verkligen jättekul! 
Skrittade honom som vanligt i ca 20 min. Jobbade honom lite fast jag red på hackamoret och han blir så tung i handen då. 
Bild från en annan dag.

Veckoschema 9-17 februari

Lite hur jag kommer lägga upp under helgen och nästa vecka. Det kommer säkert ändras lite, men detta är på ett ungefär. :)

Never give up

Jag var nästan påväg att ge upp Magic (därav lite av min bloggpaus), hela veckan bråkade vi bara. Jag slutade rida efter 20 min då det inte var någon ide att försöka fortsätta passet. Det såg mörkare och mörkare ut för oss två, jag ville bara ge upp. Jag orkade inte mera. 
 
Men söndagsträningarna är alltid en höjdpunkt på veckan och nu ser vi ljus i tunneln igen. Goghtygeln hjälper oss otroligt mycket på ett bra sätt. Det är nog våran enda utväg ut ur den mörka tunneln. Och jag är inget fan utav hjälptyglar, speciellt inte av graman. Men denna hjälptygeln tvingar inte ner Magic i form som graman gör. Graman kan vara bra om man är RIKTIGT RIKTIGT duktig så den används på rätt sätt. Men sällan ser man att den används på rätt sätt.. 
 
Men när jag sitter av Magic för sista gången, då ska jag ha lyckats med mina mål. Då ska vi ha lyckats. Vi behöver inte ha kvalat Msv B, jag är nöjd och har nått mina drömmar om vi når våra andra mål bara. Never give up. Jag var nära att göra det, så läskigt nära men jag tänker inte ge upp och vi SKA lyckas! 
 

Back on track!

Hejsan alla läsare! Har haft en välbehövlig bloggpaus, mycket saker har hänt sedan jag skrev här sist faktiskt.
 
Frozzy är helt frisk nu! Eller vad man nu säger, ohalt ;) Så jag har börjat skritta igång honom nu och ska göra det tills den 19:e eller 20:e. Har även gått med honom under förra veckan så han har redan skrittat ca 5 dagar innan han blev "friskförklarad". Han är piggare än piggast kan jag bara säga till er! Så nu hoppas jag han håller sig ifrån allt vad skador heter så vi kan komma framåt vi med :)
 
Jag har börjat rida Magic med en goghtygel som Caroline tipsade mig om. Jag red även med den på träningen i söndags. Redan efter bara 2 gånger jag ridit med den så har hon blivit riktigt fin i både traven och galoppen även utan den. Ser ett ljus i tunneln! Har en plan rakt framåt och den ska följas, vi SKA lyckas. 
 
Idag har jag longerat Magic med goghtygel som jag ska göra 1 gång i veckan. Hon var väldigt pigg så hon koncentrera sig inte riktigt. Gick även med Frozzy 2 varv runt banan. 
 
Imorgon ska jag rida ut Magic och skritta Frozzy i 15-20 min ungefär. Vi börjar lätt och ökar succesivt längden :)
 
Jag har gjort färdigt min grönt kort kurs och skrev provet i tisdags, har dock inte fått reda på resultat än, men frågorna var superlätta och hoppas jag klarade det ändå, hehe. 
1 vecka gammal bild, mer kommer någon annan dag!