Finafina hästar

Från Arvika, 110 cm 

Film Magics runda

 

Film Frozzys rundor

 

Resultat Arvika RK

 
LB Magic 4 fel

Fick ett stopp på 4:an, HELT mitt fel! Tar inte stoppet som någon stor grej för hon var superfin annars runt hela banan. Kändes superbra :D 
 
Haha, lite roligt för jag vann också :D Dubbelt så roligare, hihi
 
LB 4 fel Frozzy

Gick bra ända tills kombinationen så hoppade han lite för långt till B hindret så det rev han. Annars kändes han helt okej!
 
LA 0 fel Frozzy
 
 

Bästa rundan vi gjort någonsin! Han var helt fantastisk och var inte i ett enda hinder. Kan inte säga med ord hur bra det kändes! Andra LA:n och andra nollan, han är amazing. 
 
 
Älskar mina hästar! <3

Filmer från Ölandshoppet 2013

 
DAG 1
LC & LB
 
DAG 2
 
 
LB & LA

Nästa helg

På söndag (om en vecka) så blir det tävling på hemmaklubben, Arvika!
Då ska jag tävla båda hästarna. Magic ska bara hoppa en LB och Frozzy ska hoppa LB och LA. Blir väldigt kul, hoppas Magic är på hopphumör bara! Hon har ju varit jättefin de senaste gångerna jag hoppat hemma så hoppas hon är det nästa helg också. 

Resultat från ÖLANDSHOPPET ;D

Fredag 10/5
 
LC 0+0 fel
 
Satsade rätt mycket, låg 1:a tills på slutet då 2 st slog mig, så kom 3:a. Är nöjd ändå, för fick alla svängar jag ville ha och han skötte sig super. 
 
 
 
LB 0 fel i grunden

Det var en A1:a, nollade grunden. Var våran bästa ritt någonsin tycker jag, det var kontrollerat, jag red inte på något så han gick av stort utan vi kom rätt på de flesta hindren. :)
 
I omhoppningen satsade jag också mycket, så smidig han är fast man inte tror det, haha! Men på sista hindret så hållde jag i för mycket så de blev ett litet missförstånd och jag föll av, hehe. Det var HELT mitt fel, han kunde ju inte hoppa så nära utan att braka in i det själv. 
 
 
Lördag 11/5

LB 0+0 fel
 
Kommer inte ihåg så mycket av banan, men han var fin men till sista hindret så blev det ett litet failhopp, men felfria var vi, tackar min fina häst som ställer upp för mig. Red inte särskilt fort men vi fick en 7:e placering!
 
LA 0 fel
 
Denna rundan, AMAZING! Blev lite av och på dock, hållde i för länge på vissa ställen men han hoppade fantastiskt. Red inte fort alls, så blev ingen placering men är mer än nöjd. Kunde inte fått en bättre LA debut! :D
 
Det var ingen maxad LA bana, de flesta låg på 1-1,05 m. Men väldigt tekniskt var den. Trekombination i uppförsbacke och en svår linje med räcke-trippelbarr-titthinder med vattenmatta under. Den var utslagsgivande. 
 
Söndag 12/5

LB 4 fel
 
Idag kände jag redan på framhoppningen att han var lite trött och det förstår jag ju! Mina ben försvann direkt när vi kom in på banan, red inte alls till 1:an och 2:an. Blev ett stopp på 2:an för ja mina skänklar var kvar här i Värmland. Sedan kom de tillbaks och började rida efter 2:an och då hoppade han hur fint som helst. Gah, hatar mig själv när jag ställer till det. 
 
 Men kan ju inte vara annat än nöjd med denna helgen, fick en grym debut i LA, plockade 2 placeringar och hade sjukt kul! Mr Frozzy ♥
 
Filmer laddas upp nu, men de kommer nog imorgon. 
 

Pics from Öland

Kommer allt om resultaten EFTER helgen med filmer. Men bjuder på några kort sålänge, fast är ju en klass kvar imorgon. Kan säga att min häst är bäst ♥ 

Godnatt

Ska sova typ nu. Men skriver ett inlägg innan :) Vi red ner till havet förut, tar ju bara ca 5 min att skritta ner. Frozzy tyckte vågorna var läskiga men tillslut gick han i vattnet, sötoooo!

Sen red vi dom på parkeringen (gräs). Han var rätt fin, bara red så han fick röra på sig. Han är så söt i sin box! Han har huvudet ute hela tider och gnäggar haha.

Imorgon ska vi till stallet vid 9, brodda och fixa. Sedan hoppar jag LC och LB! Blir jättekul, är taggad att tävla på gräs nu.

Framme!

Nu är vi framme. Har packat upp allting i stallet och nu är vi vid stugan! Ska rida med Felicia ner till havet och Wilma ska ha kort snart :D

Taggaaaar

Nu är jag hemma, är färdig med allt i stallet och näästan färdig med all packning här hemma. Tvättade Frozzy, smörjde allt, packade in allt i sadelskåpet, hade beslutsångest över schabrak, var sur på vädret, blev så blöt att mina ridbyxor satt slimmade som klister så jag fick gå hem och byta om, ja lite såna saker har jag gjort idag. 
 
Imorgon ska jag till stallet vid 6, vi ska släppa ut hästarna och fixa innan vi åker runt 8-9. Bloggar på vägen!
 
Under helgen kommer jag skriva all liveresultat, händelser osv :D 
 
Magic rids utav Emma medans vi är borta, så hon kommer inte stå helt. Fööör nästa helg så ska jag tävla henne i Arvika, på hemmaklubben! :D Skriver mer om det under veckan. 

Godmorgon ;)

Ska snart cykla till skolan.. När jag kommer hem ska jag direkt till stallet och rida båda 2, sedan packa allt, smörja osv ja ni vet nog. Så blir nog kvar där ett tag haha. Sedan hemma ska det packas förfullt också, men jag bloggar mer ikväll.

Resultat Ale-Jennylunds RK 4/5

Första utomhustävlingen!
 
LC 0+0 fel

Grunden gick bra, han var inte i något hinder alls och han var väldigt mjuk. Omhoppningen satsade jag lite mer på än vad jag brukar göra, bara för att testa. Det gick riktigt bra och vi kom 6:a utav 48 starter :)
 
 
LB 4 fel
 

Red på för mycket till 3:an så han fick hoppa av tidigt och då fick han med sig en bom. Red verkligen superdåligt på det hindret. Men resten av banan gick verkligen super och han var inte i något. Så känslan var väl bra fast jag red dåligt på 3:an. 
 
Gah blir så arg på mig själv, alltid jag som sabbar det. Men vi taggar Öland då och då ska jag sitta som en staty i sadeln, haha nej skoja.  Men nu ska jag INTE rida på för mycket! 
 
 
Nu ska han gå lugnt i 2 dagar, skritt idag och vila imorgon. Tisdag blir det lite markarbete med bommar, onsdag bara lite trimning och kolla så han lyssnar. Då ska jag packa allt för Öland, torsdag upp tidigt och sedan åka till Öland! När vi kommer fram kommer jag rida honom där. 
 
Längtar så mycket till LA-debuten på Öland, om jag gör rätt kommer vi sätta nollan, jag kan tillochmed lova det.
 
 
 

Varför jag inte uppdaterar varje dag

(Tack Jossan för din kommentar, betyder mycket ♥)
 

Några kanske undrar varför jag inte uppdaterar varje dag längre. Förr gjorde jag det, varje dag eller ja nästan. 
 
Men jag uppdaterar alltid när något roligt händer med hästarna, träning eller tävling oftast. Så utan uppdatering hur det går för mig och mina fina behöver ni inte oroa er för! Men det är inte särskilt kul att läsa vad jag gjorde i skolan, eller dagens ridpass. Jag lovar, det är inte speciellt kul att skriva om heller och då är det bättre att jag levererar längre inlägg när jag uppdaterar! Det är enkelt för mig och ni slipper läsa om tråkiga saker. För på vardagarna händer det inte speciellt mycket, jag går i skolan, jag kommer hem, ut till stallet, rida, hem, äta, göra mig iordning, datorn, läxor osv. 
 
Det kommer dock bli lite mer uppdatering nu eftersom det börjar närma sig Ale-Jennylund till helgen och även ölandshoppet !
 
Hanna http://ponniebruden.blogg.se/ kommer till mig imorgon och på lördag agerar hon hästskötare och fotograf, hahaa. Så om hon får till bra bilder (känn ingen press nu) så kommer jag fixa en ny header när jag fått nya bilder på Magic också .
 
Nästa vecka kommer det bli uppdatering kan jag lova, från onsdag-söndag kommer det bli minst ett inlägg per dag. Tyvärr endast från mobilen tor-sön men det är kanske roligt med live uppdatering också ;)
 
Nej nu taggar jag helgen, hoppar LC och LB regional. Roligt ska det bli med utomhus! Frozzy passar nog bättre utomhus så han får fram sin galopp mer och inte hamnar i undertempo.