Tävlingen, lördag/söndag

Magic, lördag
 
LC+5 0+0
Hon var jättefin, hoppade super och stod inte emot på något. Vi vann också!
 
LB ute
Gick bra tills 6:an som var en kombination. Hon hade bestämt sig verkligen att hon inte ville hoppa där..
 
 
Frozzy, söndag
 
LA ackumulator 40 av totalt 44p
Han hoppade riktigt fin, är helnöjd över honom. Satt och hållde i lite för länge till ett hinder så där blev det ett stopp. Men var en riktigt stolt ägare över han idag, var inte i ett enda hinder och hoppade verkligen superduper bra. Vi provade jokern med för att testa även om han stannade och han hoppade galant över den med. :)
 
LA 8 fel
Jag tror han var lite trött i denna klassen för han hoppade inte lika bra utan var i några bommar och stod emot lite till skänkeln. Detta ledde till ett ganska ojämnt tempo och lite ryttarmissar. Så han petade 3:an (oxer som vanligt) och till 9:an så glömde jag skänkeln så det blev ett stopp där. 
 
Första gången han hoppar 2 tuffa 1,10 banor på länge så är nöjd ändå. Lite motgångar får man ta. 
 
Kommentarer
Postat av: Elin Åhlander

Va kul att ni vann, grattis! Magic och Frozzy är grymt fina! :)

2013-06-05 @ 10:53:16
URL: http://www.elinahlander.horseworld.se
Postat av: Nelly Palm

Har fu derat på att starta ackumulatur med joker jag med men har inte riktigt fattat grejen. Det är väll att man får göra banan själv typ och ska få poäng osv? Och sen finns ett jokerhinder som är lite kluroigare typ titthinder som man också kan välja in. Eller har jag helt fel? :)

Svar: Sorry för sent svar men.. Nej det är i bed. poänghoppning man gör sin egen bana, ackumulator består av ca 8-10 hinder (oftast) och 1:an har lägst poäng, sedan 2:an är lite högre och det ger lite mer poäng, ju högre hindret är ju större poäng får man om man klarar det. Man får högst höja 10 cm på ett hinder. Sedan på slutet så finns det ett vanligt hinder och ett jokerhinder som brukar vara högre och tittigare och svårare att klara. Jokern ger ju mest poäng. Man får välja mellan det vanliga hindret och jokern. :) Men om man startar ackumulator i LA räknas det ej som en nolla (om man ska kvala Msv B) om man är felfri. Men det är ganska kul bedömning ändå :)
alexandraarystedt.blogg.se

2013-06-06 @ 21:24:09
URL: http://nellypalm.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback