Black Magic Woman tillsalu..

Jag har tagit det största och jobbigaste beslutet någonsin och valt att sätta ut Magic på annons.. Det är otroligt jobbigt att behöva sälja sin bästa vän, men jag gör detta för henne så hon kan få det bra hos någon som längtar efter att rida henne varje dag. 
 
Magic är verkligen en så okomplicerad ponny, hon skulle aldrig hitta på något dumt. Vissa bedömer av henne ganska fort eftersom hon är väldigt pigg och framåt. Men snällare och mysigare häst kan man inte hitta! Hon har verkligen sin egna motor. Man har alltid kul med henne varje dag. Hon är bara fantastisk. 
 
Amanda min lillasyster på 8 år hoppar med henne ibland tillochmed. Hon är en jättehärlig ponny att hoppa med. Men man måste kunna lita på henne. Jag gör inte det längre vilket leder endast till dåligare resultat. Men jag tror om hon får en ny liten ryttare på sig så kommer hon hoppa allt hon ser i sin väg. För hon älskar att hoppa. 
 
http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=734080
Trevligt C-ponny sto. Hästar säljes
 
När Magic säljs kommer jag leta ny D-ponny. Tanken är att ha 2 D-ponnys nu. Så det är såhär det är just nu, tråkiga beslut måste tas ibland :(
 
 
 
 
Kommentarer
Postat av: Nelly Palm

Synd.. :( Men hon är verkligen en jättefin ponny!!

2013-07-08 @ 23:35:46
URL: http://nellypalm.blogg.se
Postat av: Amelia Nilsson





http://www.nattstad.se/JumpSstarsS
Va med och tävla om ett Sverige pannband

2013-07-16 @ 21:19:47
URL: http://nattstad.se/jumpsstarss

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback